Account aanmaken

Download de Hume-app in de Google Play Store of de Apple App Store.

Voordat je kan gaan starten met de Hume is het belangrijk om een account aan te vragen en de voorwaarden te accepteren. Volg hiervoor onderstaand stappenplan.

Stap 1: Geef het e-mailadres van jouw groep door aan jouw contactpersoon om een nieuw account aan te vragen.

Stap 2: Je contactpersoon stuurt naar dit e-mailadres een mail waarin je wordt uitgenodigd om een nieuw account aan te maken. Mogelijk vindt je dit bericht onterecht in je spambox of bij je ongewenste e-mail.

Stap 3: Een deel van de mail die je ontvangt is te zien in de afbeelding hieronder. In de mail staat ‘Jouw profiel is aan te passen via deze link’ Klik op ‘deze link’ om verder te gaan.

Stap 4: Vervolgens kom je op het scherm hiernaast afgebeeld. Klik ook hier op de blauwe link.

Stap 5: Bekijk eventueel de algemene voorwaarden en klik op ‘Accepteren’.

Stap 6: Voer een zelfgekozen wachtwoord in en vul je naam en achternaam in.

Stap 7: Gelukt! Het account is aangemaakt en je hebt de voorwaarden geaccepteerd. Je kunt de webpagina nu sluiten en inloggen op de Hume.