HUME
De HUME is een digitaal platform voor het detecteren van stress via kunstmatige intelligentie, gebaseerd op veranderingen in fysiologische signalen die verband houden met stress. De HUME geeft inzicht in stresservaringen om zorgverleners te helpen bij het verlenen van dagelijkse zorg en ondersteuning aan mensen.

HUB
De HUB is een telefoon die de meetgegevens van de sensoren doorstuurt naar de HUME-database.

Dashboard app
Het dashboard is het beeldscherm voor de zorgverleners, waarop ze de emotionele status van hun cliƫnten kunnen volgen.

Borstband
De borstband is een band met afneembare kliksensor die om de borst wordt gedragen. De borstband meet hartslag en beweging. De sensor is via Bluetooth verbonden met de HUB.

SentiSock
De SentiSock bestaat uit een sok met aan de binnenkant sensoren en aan de buitenkant een kliksensor genaamd Senti. De SentiSock meet huidgeleiding en beweging. De sensor is via Bluetooth verbonden met de HUB.

Polsband
De polsband is een soort horloge/armband die huidgeleiding en beweging meet. Dit kan gebruikt worden als alternatief voor de SentiSock. De sensor is via Bluetooth verbonden met de HUB.

Bluetooth
Bluetooth is een methode om draadloos gegevens uit te wisselen tussen twee of meer apparaten. Bluetooth wordt gebruikt om de meetgegevens van de sensoren naar de HUB te sturen.