De HUB

In dit hoofdstuk staat beschreven hoe je een meting opstart. Hiervoor gebruik je de HUB:

• De HUB is de telefoon die altijd in de buurt van de sensoren moet blijven.

• De HUB wordt standaard meegeleverd in de Hume-kit.

• De HUB verzendt via Bluetooth de meetgegevens van de sensoren naar de Hume-database.

Het is belangrijk dat de HUB binnen 5 meter bij de sensoren blijft en dat er geen muur zit tussen de HUB en deze sensoren.

Bij voorkeur draagt de cliƫnt de HUB bij zich in het bijgeleverde heuptasje, in de broekzak en/of in de tas bij de rolstoel. Als dit niet mogelijk is, probeer dan ervoor te zorgen dat de HUB op een andere manier in de buurt van de sensoren kan blijven.