De eerste 2 tot 4 weken moet je de HUME trainen om spanning te kunnen herkennen bij een cliënt. Dit noemen we ‘personaliseren van de HUME’ . Dit doe je door spanningsmomenten te registreren in de dashboard app. Ook na personalisatie kun je deze registratiefunctie gebruiken om spanning of incidenten te registreren. Wil je een spanningsmoment of incident registreren in de app? Volg dan onderstaand stappenplan:

Stap 1:
Klik in het dashboard op de naam van de cliënt.

Stap 2:
Vul het tijdstip, de duur, omschrijving van het gedrag en eventueel jouw eigen naam in.

Stap 3:
Klik op ‘Meld spanning’ zodat de registratie wordt afgesloten.

De uitleg is ook te bekijken via deze video: Observaties melden