Hume OpenAPI specificatie

Welkom bij de API-specificatie voor het Hume-platform. Ons doel is om een transparant en toegankelijk systeem te bieden dat gemakkelijk integreert met externe applicaties, waardoor innovatie en samenwerking worden gestimuleerd.

Onze API is gebouwd volgens de OpenAPI-standaard, voorheen bekend als Swagger. OpenAPI is een industrienorm voor het ontwerpen, bouwen en documenteren van API's, wat zorgt voor een consistente en begrijpelijke gebruikerservaring.

Wat u kunt verwachten:

• Duidelijkheid: Een gestructureerde en gedetailleerde beschrijving van elke endpoint, inclusief de benodigde parameters, verwachte antwoorden en mogelijke foutmeldingen.

• Interactiviteit: Dankzij de Swagger-gebaseerde interface kunt u live API-aanroepen testen, waardoor u een direct inzicht krijgt in hoe de API reageert en functioneert.

• Veiligheid: We leggen gedetailleerd uit hoe u kunt authenticeren en autoriseren met onze API, zodat uw integraties veilig en naadloos zijn.

• Integratiegemak: Voorbeeldaanroepen, codefragmenten en andere hulpmiddelen om de integratie van uw applicaties met Hume te vergemakkelijken.

Wij nodigen ontwikkelaars, partners en geïnteresseerden uit om door deze documentatie te bladeren, de mogelijkheden te verkennen en te zien hoe u het potentieel van het Hume-platform in uw toepassingen kunt ontgrendelen. Ons team is toegewijd aan continue verbetering en we waarderen feedback om deze documentatie en onze API's verder te verfijnen. Bij feedback of verzoeken kunt u contact opnemen met ict@mentechinnovation.eu.