Patch

Als alternatief voor de borstband is er ook de patch. Voor de patch wordt dezelfde ronde kliksensor gebruikt als voor de borstband. De patch meet eveneens hartslag en activiteit en kan een oplossing bieden als de borstband geen optie is. De patch wordt direct op de huid geplakt en kan zowel onder als boven de linker borst worden gedragen als ook op het borstbeen.

Gebruik

Stap 1:
Klik de ronde sensor op de patch. Zorg ervoor dat het witte poppetje altijd aan de rechterkant zit.

Stap 2:
Plak de patch op het lichaam zoals afgesproken (boven of onder de borst of op het borstbeen).

Opladen
De kliksensor van de patch heeft geen oplader, maar werkt op een batterij: een 3-Volt lithium cel (CR 2025). Met deze batterij kun je ongeveer 7 dagen lang meten. Zodra de Hume een melding geeft dat de batterij van de sensor (bijna) leeg is, verwissel je de batterij. Zie hiervoor: Hume-kit opladen | Borstband/patch.

Wasinstructie
LET OP: De ronde kliksensor mag niet worden gewassen in de wasmachine. Wel mag de sensor worden afgespoeld met water.