Hume-kit opladen

Voordat je start met meten is het van belang dat de HUB en de Senti-module zijn opgeladen en dat de batterij van de borstsensor nog voldoende vol is. Op het moment dat de HUB en de sensoren volledig zijn opgeladen, is het mogelijk om 24 uur lang aaneengesloten te meten. Het opladen van de HUB en de Senti-module duurt nooit langer dan 2 uur.

HUB

Leg de HUB aan de HUB-lader en laadt de telefoon volledig op.

SentiSock

Leg de Senti-module zonder de sok aan de Senti-lader. Tijdens het opladen zie je een rood lampje branden. Wanneer de Senti-module volledig is opgeladen, wordt het lampje groen. Zie ook de video SentiSock opladen.

Borstband/patch

De kliksensor van de borstband/patch heeft geen oplader, maar werkt op een batterij. Met deze batterij kun je ongeveer 7 dagen lang meten. Zodra de Hume een melding geeft dat de batterij van de kliksensor verwisseld moet worden, doe je dit als volgt:

1. Verwijder het klepje aan de achterkant van de ronde kliksensor met behulp van bijvoorbeeld een muntje.

2. Vervang de batterij (3-Volt lithium cel CR 2025) en zorg dat het plusteken aan de zichtzijde zit.

3. Plaats het klepje terug op de sensor.

De uitleg is ook te bekijken via deze video: Borstband opladen