Hume-kit opladen

Voordat je start met meten is het van belang dat de Hume-telefoon (HUB) en de Senti-module zijn opgeladen en dat de batterij van de borstsensor nog voldoende vol is. Op het moment dat de Hume-telefoon en de sensoren volledig zijn opgeladen, is het mogelijk om 24 uur lang aaneengesloten te meten. Het opladen van de Hume-telefoon en de Senti-module duurt nooit langer dan 2 uur.

Hume-telefoon (HUB)

Leg de Hume-telefoon aan de lader en laadt de telefoon volledig op.

SentiSock

Leg de Senti-module zonder de sok aan de lader. Tijdens het opladen zie je een rood lampje branden. Wanneer de Senti-module volledig is opgeladen, wordt het lampje groen.

Borstband

De sensor van de borstband heeft geen oplader, maar werkt op een batterij. Met deze batterij kun je ongeveer 7 dagen lang meten. Zodra de Hume een melding geeft dat de batterij van de sensor verwisseld moet worden, doe je dit als volgt:

1. Verwijder het klepje aan de achterkant van de ronde sensor met behulp van bijvoorbeeld een muntje.

2. Vervang de batterij (3-Volt lithium cel CR 2025) en zorg dat het plusteken aan de zichtzijde zit.

3. Plaats het klepje terug op de sensor.