Inloggen dashboard

Voordat je met het dashboard aan de slag kunt, is het nodig om in te loggen. Dit doe je door middel van de volgende stappen:

Stap 1:
Open de Hume-app op de smartphone/tablet van jullie groep of op een persoonlijke telefoon en klik op ‘Log in’.

Stap 2:
Vul het e-mailadres en wachtwoord in die zijn gekoppeld aan je/jullie Hume-account. Zie hiervoor ook: Account aanmaken. Klik op ‘Inloggen’.

Stap 3:
Gelukt! Je bent nu ingelogd.

De uitleg is ook te bekijken via deze video: Instructie Dashboard