Hume-app op groepstelefoon

In de Hume-app op de groepstelefoon kunnen zorgverleners de spanningsstatus van hun cliënt(en) volgen.

• Je kunt tegelijkertijd op meerdere apparaten de spanningsstatus van eenzelfde cliënt bekijken.

• Met de app kun je de spanningsniveaus van één of meerdere cliënten monitoren.

• De app geeft een push- en geluidsmelding als de Hume spanning detecteert bij de cliënt.

Om de Hume-app te kunnen gebruiken, is het belangrijk om eerst in te loggen Inloggen Hume-app op groepstelefoon, vervolgens kun je een Cliënt toevoegen en verwijderen (oude Hume-app), de Spanningsstatus bekijken en Labels/opmerkingen invoeren invoeren. In de Hume-app is het ook mogelijk om een Spanningssignalering te ontvangen. Je kan de Spanningsalarmering aan- en uitzetten. Tot slot zijn er een aantal Foutmeldingen die voor kunnen komen.