Skip to main content
Skip table of contents

SentiSock

De SentiSock bestaat uit een sok met sensoren die verbonden zijn met de Senti-module. De SentiSock meet huidgeleiding op basis van zweetproductie. Als reactie op onder meer spanning treden verschillen op in de huidgeleiding.

Gebruik

Stap 1:
Als is afgesproken om geleidende gel te gebruiken, breng je deze in een dun laagje aan op de rechthoekige delen aan de binnenkant van de sok.

Stap 2:
Doe één SentiSock aan. Het is belangrijk dat de sok nauwsluitend om de voet zit zodat de sensoren goed contact maken met de huid. Zorg er ook voor dat de witte vlakken aan de zijkant van de voet zichtbaar zijn en niet helemaal aan de onderkant zitten.

Stap 3:
Bevestig de Senti-module aan de sok met behulp van drukknopen of de USB-C-connector (afhankelijk van het type SentiSock).

Stap 4:
Trek het klittenband aan, zodat de Senti-module op zijn plaats blijft zitten.

De uitleg is ook te bekijken via deze video: SentiSock aandoen

Ná gebruik
Zorg ervoor dat je ná de meting, de Senti-module loshaalt van de sok. Als je deze erop laat zitten, loopt de Senti-module snel leeg.

Na één dag dragen kan de sok in de meegeleverde wastas gedaan worden. De volgende dag doe je een nieuwe sok aan.

Opladen
We bevelen aan om de Senti-module dagelijks op te laden aan het eind van de meting(en). Zie hiervoor: Hume-kit opladen | SentiSock.

Wasinstructie
Koppel de sok los van de Senti-module. De gedragen sokken worden in de wasmachine of met de hand gewassen op maximaal 30°C. De sok mag niet in de droger en mag ook niet gestreken worden. Indien is afgesproken dat Mentech de sokken wast, retourneer je de gebruikte sokken met behulp van het retouretiket dat je vindt bij elke levering nieuwe sokken.

LET OP: De Senti-module mag niet worden gewassen in de wasmachine. De Senti-module mag wel worden schoongemaakt met een vochtig doekje.

De uitleg is ook te bekijken via deze video: SentiSock wassen

Bestellen nieuwe sokken
Een voorraad nieuwe sokken bestel je door tijdig een mail te sturen naar Mentech. De sokken worden vervolgens geleverd met een retouretiket waarmee je de gebruikte sokken terug kunt sturen naar Mentech, indien is afgesproken dat Mentech de sokken wast.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.