Meting starten en afronden

Om een meting te starten, heb je de Hume-telefoon (HUB) en sensoren nodig. Op de Hume-telefoon is de Hume-app geïnstalleerd. Deze telefoon wordt standaard meegeleverd in de Hume-kit. Meer over de Hume-telefoon lees je in De Hume-telefoon (HUB). Hoe je inlogt op de Hume-telefoon, staat beschreven onder Inloggen Hume-app op Hume-telefoon (HUB) . Vervolgens kun je op de Hume-telefoon een Cliënt selecteren (oude Hume-app), Sensoren verbinden en een Meting afronden.