Skip to main content
Skip table of contents

Sensor status

Blijft het stoplicht langer dan een minuut op grijs? Klik op de grijze cirkel om te bekijken wat er aan de hand is. Vaak gaat er dan iets mis bij de sensoren. Wat er precies mis is, kan je zien aan de kleur van de cirkel achter de sensoren.

Beide sensoren staan op groen    
Ook al staan beide sensoren op groen, toch kan er iets mis zijn. Het is slim om de sok te vervangen. Het kan zijn dat de sensoren in de sok niet meer de juiste informatie kunnen meten.


Beide sensoren staan op rood      
Leg de HUB dichter bij de sensoren. Waarschijnlijk is er te veel afstand tussen de HUB en de sensoren waardoor de informatie niet juist doorgegeven kan worden.

Één van de sensoren staat op rood          
Leg de HUB dichter bij de sensoren. Waarschijnlijk is er te veel afstand tussen de HUB en de sensoren waardoor de informatie niet juist doorgegeven kan worden. Mocht de sensor daarna nog steeds op rood staan, vervang dan de batterij of laad de sensor op.

Één van de sensoren staat op oranje
Als een sensor oranje is, is er wel verbinding met de HUB telefoon maar komt er geen data binnen. Waarschijnlijk zitten de sensoren niet op de juiste plek op het lichaam. Controleer de positie van de borstband en de sok op het lichaam.

 

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.