Veelgestelde vragen (FAQ)

Het lukt niet om de meting te starten op de Hume-telefoon (HUB):

• Werkt de internetverbinding?
    Controleer op de Hume-telefoon of het 4G icoontje zichtbaar is rechtsboven in het scherm. Zo niet, zet dan de mobiele data aan.

• Is de juiste cliënt geselecteerd (geldt alleen voor de oude Hume-app)?
    Ga op het startscherm van de Hume-telefoon naar ‘Kies cliënt’ of ‘Andere cliënt’ en selecteer de juiste cliënt. Zie Cliënt selecteren (oude Hume-app).

• Is de sensor opgeladen?
    Controleer of het sensorlampje gaat branden door de sensor te bewegen en/of contact te laten maken met de huid. Gaat het sensorlampje niet branden, laad de sensor dan op of vervang de batterij. Zie Hume-kit opladen.

• Is de Hume-telefoon in de buurt van de sensor?
    Het is belangrijk dat de Hume-telefoon binnen 5 meter bij de sensor blijft en dat er geen muur zit tussen de Hume-telefoon en de sensor.

• Is de Hume-app op de Hume-telefoon up-to-date?
    Ga naar de Google PlayStore / Apple AppStore en update de Hume-app.

• Lukt het nog steeds niet om de sensoren te verbinden met de Hume-telefoon? Zie Sensoren verbinden | Sensoren-verbinden-niet en Foutmeldingen.

Ik zie geen stressvoorspelling:

• Werkt de internet-/wifi-verbinding op de groepstelefoon?

• Klik op Spanningsstatus om na te gaan waarom je geen stressvoorspelling ziet op het spanningsoverzicht (dashboard) en wat je hieraan kunt doen.

• Oude Hume-app: controleer op de groepstelefoon waarop je de de stressvoorspelling wilt ontvangen of de Hume-app op de gebruikersmodus ‘Dashboard’ staat. Zie Gebruikersmodus kiezen (oude Hume-app).

• Is de Hume-app op de groepstelefoon up-to-date?
    Ga naar de Google PlayStore / Apple AppStore en update de Hume-app.

• Zie je nog steeds geen stressvoorspelling? Zie Foutmeldingen.

Hoe bestel ik nieuwe sokken?

• Mail naar support@mentechinnovation.eu en vermeld:

• Casusnummer

• Postadres

• Naam contactpersoon

• Benodigde maat sokken

• Linker of rechter sokken

• Type sok: V1 (zwarte sok) of V2 (blauwe sok)

Cliënt ervaart last door dragen van de sensoren:

• Ervaart de cliënt pijn en/of ongemak of zijn er druk- of schaafplekken aanwezig? Stop met meten en bel of mail direct naar de supportafdeling van Mentech: +31 40 209 4110 of support@mentechinnovation.eu.

Bovenstaande oplossingen hebben mijn probleem niet opgelost:

• Neem contact op met de supportafdeling van Mentech.

support@mentechinnovation.eu